Cara Rawat Wajah Lepas Tersalah Product Merkuri

Friday, February 17, 2017


Assalammualaikum.

Cara Rawat Wajah Lepas Tersalah Product Merkuri
credit http://healthproductreports.com/wp-content/uploads/2016/08/Do-your-skin-care-products-contain-mercury-.png

Product Merkuri Versus Healing Process | Dah baca entry sebelah? Kalau belum, baca dulu ya. Sebelum ni kecoh tentang effect memakai product merkuri. Ramai yang menjadi mangsa. Mudah sangat terpedaya dengan iklan-iklan kononnya nak cepat putih. Bila berhenti, tahulah azab nya. Mellya nak kongsi cara memulihkan wajah lepas tersalah pakai product merkuri.

1- Make a change
Tukar diet and lifestyle. Banyakkan makan sayur dan buah-buahan yang baik untuk kulit. Hentikan memakai apa-apa product. Rehatkan muka.

2 - Virgin Coconut Oil... Olive Oil... Aloevera Gel...
Sapukan pada kawasan bermasalah. Untuk menunjukkan kesan, memang makan masa yang lama.

3- Selain daripada virgin coconut dan olive oil, ikhtiar. 
Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Nak menyesal dah tak ada gunanya. Mungkin boleh cuba cari supplement tambahan untuk kesihatan dalaman, ke klinik kulit dan boleh juga try Soothing Gel Sendayu Tinggi.  Ramai yang tersalah product dah cuba. Boleh baca testimoni di bawah.


Cara Rawat Wajah Lepas Tersalah Product Merkuri

source https://www.instagram.com/sendayu_tinggi_online

Pada permulaan, ada baiknya hentikan sebarang pemakaian product, cuma sapu soothing gel sebab ia mengandungi extract aloevera dengan 75 bahan aktif kaya dengan gen penyembuhan yang juga membantu menghentikan alahan seperti ruam, jerawat tak bermata dan pedih selepas berhenti produk mengandungi bhn kimia. Soothing gel meredakan kesan alergi, kusam / gelap selepas menggelupas sebab salah pakai produk penggelupasan / merkuri.

Lagi fungsi gel ni :
  • Menghalang jangkitan bakteria selepas facial extraction
  • Melembapkan kulit dengan mendalam, mengelakkan parut terjadi selepas memicit jerawat
  • Mengatasi gatal2 kulit dan mencerahkan secara natural
Cara Rawat Wajah Lepas Tersalah Product Merkuri

Cara Rawat Wajah Lepas Tersalah Product Merkuri
source https://www.instagram.com/sendayu_tinggi_online

Macam sis ni, dia dah start pakai whitening soap dan soothing gel pada awal burning phase. Kenapa berkesan untuk diri dia? Sebab whitening soap ST sangat lembut pada kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit. 

Jadi yang ada masalah ni, bolehlah hubungi Mellya di 0189830500 atau follow IG ravishingobsession.
InsyaAllah hanya spend RM 35 untuk Soothing Gel, boleh rawat masalah ni.

Review? InsyaAllah nanti Mellya review Soothing Gel pulak ek.

You Might Also Like

7 comments

  1. thank you for the sharing.. bagus ni sebab banyak sangat produk yang guna merkuri

    ReplyDelete
  2. Macam best soothing gel tu.. Mai pernah kena azab lepas pakai produk collagen. Skrg dh better. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. dari dulu tak berani nak mkn produk putih2 ni, biarlah muka tak putih asalkan xde masalah kulit sudah.

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah akan dimajukan kat isteri... Nice info...

    ReplyDelete