Pengumuman Pemenang 1ST GIVEAWAY BY RAVISHING OBSESSION

Friday, April 21, 2017


Assalammualaikum.


Alhamdulillah 1st Giveaway by Ravishing Obsession sudah sampai ke penghujung nya. Walaupun tak begitu mencapai sasaran sebenar, 53 peserta telah berjaya menyertai Giveaway ni. Seperti dijanjikan harini ialah hari penentuan siapa pemenang bertuah kali ini. Pada yang gagal, harap tak give up. InsyaAllah Mellya akan anjurkan lagi giveaway untuk korang, doakan kemajuan business Mellya untuk banyakkan lagi peluang pemenang hehe. Yang penting, pastikan korang alert dengan announcement Ravishing Obsession di Facebook dan juga di Instagram. 

Tahniah buat pemenang, pemenang boleh memilih product Sendayu Tinggi berikut, Pilih 1 antara 4 ni ya, boleh pilih set A, B, C atau D:

A) Brightening series cleanser & moisturiser
B) Acne soap & scar toner
C) Luscious Lips & Highlight & Contour
D) Luscious Lips & Blush & Highlight

Pemenang tersebut ialah :


Tahniah sekali lagi, saya harap selepas giveaway jangan lah pulak merajuk terus haha Nantikan giveaway yang akan datang. Rezeki dimana-mana, kot la Mellya ada surprise untuk korang yang dah join tapi tak menang kalini. Kalau tiada balasan @ feedback dalam masa 1 hari tarikh pengumuman, Mellya akan random sekali lagi ya. Tuntutan boleh dibuat melalui Whatsapp 0189830500/dm terus ke page Facebook/Instagram.

Thanks pada yang menyertai ! Jangan serik join giveaway Mellya ya. hehe


You Might Also Like

8 comments

  1. Wuiyooooo mai menang! Congrats, you guys yang menang tu... ♥

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada pemenang.
    Xde rezeki kali ni.

    ReplyDelete
  3. Wahhh tahniah mai menang GA! hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah pada pemenang, jom join my segmen --> http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

    ReplyDelete