Featured Post

Assalammualaikum. Posting yang padat dengan info dan selamba selalunya mampu menarik perhatian pembaca untuk terus membaca dan ...

Continue reading

Friday, 12 May 2017

My Appreciation Post and Short Review



Assalammualaikum.


Tujuan entry ini ialah sebagai tanda penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang sentiasa support and hadiahkan Mellya sesuatu sepanjang Januari hingga Mei ni. haha Mellya ni jarang sekali menang giveaway, entah kenapa maybe tak da luck sangat kot. Mungkin luck dari segi lain InsyaAllah haha Actually banyak juga souvenirs yang Mellya dah received and ada yang Mellya pakai selalu pun, tapi tak berkesempatan nak review pengirimnya. haha maafkan!



Passport Holder by Mummy Ayu >> https://mummyayu.blogspot.my/
Sis Mummy Ayu hadiahkan Mellya sebuah passport holder warna baby pink ! Happy nya rasa tengok, tak sabar nak guna tau.. Sis ni sekarang menetap dekat Thailand. Once in a while dia akan balik Malaysia. Seronoknya boleh berhijrah kan? Sis ni banyak menceritakan tentang lifestyle dekat sana. So kalau korang rasa nak chit chat dengan sis ni boleh lah singgah blog sis lepas ni. hehe

Notebook by Mya Farisha >> http://www.myafarisha.com/
Notebook ni memang comel. Memang asalnya nak beli notebook, tuptup dapat pulak notebook sis Mya Farisha bagi. Save ongkos. haha Buku ni sekarang dah macam belacan Mellya lunyai. Segala mak nenek Mellya catat, sangat berguna. Mellya selalu la jugak singgah blog sis ni, banyak informasi yang dikongsikan. Pasal beauty? Lifestyle? Hiburan? Review? Cari je dekat ruangan search blog sis ni, macam-macam ada.


Souvenir dari Korea by Ana Suhana >> bajetciputselerabesar.blogspot.my/
Bestnya la haii bila sis Ana cakap nak bagi souvenir. heheh comel tau hadiah yang dia bagi.. Sampai sayang Mellya nak guna. Tapi at last kepit kuku comel tu Mellya pakai juga, sebab cari kepit kuku tak jumpa haha Sis ni suka travel tau. Kalau nak cari review hotel ke, restoran ke.. or tempat yang best untuk korang lawati, haa bolehlah baca dekat blog sis ni. Part makanan tu yang tak tahan, menyelerakan betul tengok makanan sis ni snap. heheh

Bookmark by Ajussix >> https://ajussix.blogspot.my
Haa sis ni sempoi. Mellya bukanlah gemar baca buku, tapi bila sis ni bagi penanda buku rasa bersemangat sikit nak baca, walaupun semput-semput baca. haha Rajin sis ni buat handicraft bookmark simple ni lipat-lipat je dah comel hihi. Sis ni banyak berkongsi lifestyle di blog. Hihi sis ni friendly tau rugi tak kenalan dengan dia.


Pencil case, Books and A Watch by Sviors >> http://realsviors.blogspot.my/
The best gift rasanya. hahah Mellya suka gila jam yang Svior bagi tu. Rasa cam stylo sangat jam tu. Tau tak Mellya siap pakai pegi konvokesyen haritu tau, and till now selalu pakai jam tu. Padahal jam Zalora yang baru beli tu ada je, tak pakai dok dalam kotak je haha berkenan sangat jam nya... Buku pun dapat tau, rasa bertuah sangat masa ni. hihi tak sangka menang.. Dapat pulak parcel tepat-tepat hari birthday Mellya, hahah rasa macam dapat hadiah birthday pulak. Sis Svior ni selalu buat giveaway, korang nak jugak kena rajin singgah blog sis ni. Cita-cita Kpop pun banyak heheh

So buat masa ini yang ni je dulu appreciation post kalini. Thanks again tau. Suka sangat dengan gift yang korang bagi tu. hehe Moga dimurahkan lagi rezeki uols yang murah hati Amin. Yang dah baca entry ni jemput lah singgah blog diorang ye,, and jangan lupa singgah blogger yang dalam senarai bloglist Mellya kat bawah tu  ❤

Previous Post
Next Post

About Author

A Penang blogger, currently working as a freelance writer. For collaborations, feel free to contact me via email fhatinameliamusa@gmail.com. Leave some comments too ❤

18 comments:

  1. wahh best nya! alhamdulillah smoga murah rezeki slalu tau sis. rezeki ni dtg dlm pelbagai cara.. dont worry kalo xda luck dalm segmen atau GA. actually ju pun rasa mcm tu, mcm ju xda luck kalo join segmen hahaha. Btw series ju suka tgk passport holder tu !!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, thanks sis hihi kan comel kan passport holder tu ❤

      Delete
  2. Bestnya dapat jam jelly pulak dan color passport holder tu aduhh menggoda betul 😅

    ReplyDelete
  3. Wahh banyaknya dia punya hadiah!! :D Tahniah~! ^3^

    ReplyDelete
  4. Comelnya passport holder tu and banyaknya hadiah awak dapat. Dulu selalu gak la join ga and takdak luck jugak hahaha sedih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ni mellya stop kejap join GA amik mood sat

      Delete
  5. alhamdulillah rezeki sis hikhik

    CANTIKNYA TEMPLATE BARUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eeee nak jerit rasa hahahaha

    ReplyDelete
  6. cantik template baru..pic baru yg comeyyy dan untung dapat gift dari kawan2...mmg seronok kan

    ReplyDelete
  7. Tampilan baru cantik,yang pink itu lucu juga ya

    ReplyDelete
  8. Tampilan baru yang cantik. Yang pink itu juga comel

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat banyak hadiah hehe, semoga dimurahkan lagi rezeki dimasa akan datang ;)

    ReplyDelete
  10. Bestnya mellya dpat mcm2 hadiah.semoga murah rezeki okay

    ReplyDelete
  11. bestnya... moga tahun ni dpt banyak lg hadiah

    ReplyDelete
  12. itulah best jd blogger... smuanya gift cntik2 lak tu.. hehe

    ReplyDelete