Featured Post

Assalammualaikum. Tengah mencari peeling off mask yang best and murah? Facial mask sekeping paling murah RM 7 setiap satu, apa k...

Continue reading

Monday, 11 September 2017

Mellya Looking for Sponsorship!



Assalammualaikum.

credit : http://www.tv3.ie/xpose/article/beauty/240895/Boots-Beauty-Box

Have you read my previous post about my September blog monthly maintenance? I did mention about giveaway right? And lepas beberapa hari fikir, Mellya bercadang untuk mengadakan giveaway yang hadiah nya iaitu sebuah beauty box! Yes, its a beauty box contest! So i was wondering if there's anyone want to join me as my partner in crime or sponsors for this giveaway yang akan berlangsung bermula 20 September 2017 hingga 20 October 2017.

Rules:

  • Sponsorship dalam bentuk cash, vouchers or beauty products
  • I would prefer cash but if you are going to sponsor beauty products, you will have to send it to me so that i can put it inside this beauty box
  • Open for only 3 sponsors 

Kenapa mesti join sebagai salah seorang sponsor?

Reason no 1, InsyaAllah will be a great hit among women bloggers.
Reason no 2, more followers Instagram and Blog. 
Reason no 3, Beauty sellers should grab this chance to introduce your product to the market. 

Interested? Whatsapp me at 0189830500 or you can also contact me via email; fhatinameliamusa@gmail.com. Post will be deleted when 3 sponsorship achieved. 


Previous Post
Next Post

About Author

8 comments:

  1. mesti ada yg nak sponsor nnti. dan busyra nak join nnti.. hehe

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dengan GA ni mellya

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya kepada yang masuk nanti ya melly

    ReplyDelete
  4. Mellya macam mana buat bullet bentuk tanda right tu ya

    lawa lah

    semoga ramai yang sponsor

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak join nanti sebagai peserta :)

    ReplyDelete
  6. Yeayyy moga jumpa sponsernya dan ira nak mark nak join nanti :D

    ReplyDelete