Featured Post

Assalammualaikum. Posting yang padat dengan info dan selamba selalunya mampu menarik perhatian pembaca untuk terus membaca dan ...

Continue reading

My Wish List ❤


Assalammualaikum.


Hi, sesiapa yang buka page ni memang minat Mellya. hahaha I think everyone ada wish list masing-masing kan. And this is mine. Wish list ni akan berubah sentiasa (of course sebab Mellya ni macam-macam nak) haha I hope someday or at least 3 or 4 akan accomplish this year. Doakan Mellya ya!

My Wish List: My future 

1 - Permanent job/ Kerja yang boleh membanggakan Ma and Abah
2 - Kalau tak kerja, nak sambung Master USM/UiTM
3 - Impian mempunyai business sendiri (secara online/kecil-kecilan pun memadai)
4 - Blogger yang berjaya
5 - Belajar Make up/ Menjahit / Mandarin (antara satu)
6 - Own a Vendor Boutique or Beauty Shop?
7 - Someone who understand me, stay by my side, be there when i need the most
     (tak perlu aku cari baru nak tolong)

My Wish List: Wants 

1 - Menambah koleksi Make Up Brush Set
2 - Menambah koleksi Make Up 
3 - Review lebih banyak product
4 - New handphone (Iphone/Oppo)
5 - Ipad /Tab (ACCOMPLISHED!)

Harap tercapai lah at least 60% daripada 100%. 😅😅 Doakan yang baik-baik. Entry ni akan diupdate dari masa ke semasa hehe. Ketemukan juga aku dengan jodoh yang baik. hehe jealous pulak tengok kawan-kawan dah kahwin belaka.

0 comments: