Sunway Hotel Seberang Jaya Christmas and New Year's Eve Buffet Dinner 2017 - A box of Crayon

Latest

Friday, 1 December 2017

Sunway Hotel Seberang Jaya Christmas and New Year's Eve Buffet Dinner 2017


Assalammualaikum.


Hi uols! Selalu sangat post pasal review. Korang mesti bosan gila baca blog ni kan? haha Thanks for my dearest followers even though i haven't blog walk to your blog yet, korang still masih sudi singgah dekat blog picisan ni kan? HAHA Thanks so much and i'm going to visit you guys really soon. Its been a while, so kekadang tu nak juga post pasal kerja hehe Christmas and New Year's Eve  is around the corner. You guys mesti tengah cari tempat untuk makan ramai-ramai dengan kengkawan, family and so on right? Why not celebrate dekat Sunway Hotel Seberang Jaya, memang best tau makanan dia tambah pula ada writer blog ni dekat situ lagi la sweet uols. 

credit to #IBlogMyWay

This year gonna be a great year for you guys to celebrate here in Sunway Hotel Seberang Jaya. The price is so affordable with food varieties suitable for you, family and friends gathering! Lagi pula, don't worry about the food ingredients, halal for sure so yang Islam pun boleh je nak celebrate makan malam dekat sini. hihi 

Christmas Buffet Dinner
Date: 24th December 2017
7 pm until 10.30pm
Open for booking;

credit to #IBlogMyWay

Tengok style kan Chef potong ayam? hihi Tengah risau pasal price ke tu? Dont worry, murah and berbaloi tau. And you guys should see our decorations for christmas, mesti nak selfie kat situ hahaha saja tak nak share kat sini, biar surprise sikit! So check out our ads; 


Dah lama Mellya teringin nak tengok cake rumah tu, akhirnya tercapai jugak haha korang yang teringin nak makan sesedap macam ni, boleh lah contact Mellya melalui Whatsapp 0189830500 atau email fbcoordinator@sh.com.my ye. Open for all races, 1 Malaysia 😰


Last but not least, wishing you guys in advance, Happy "Hohoho" and New Year! ❤


1 comment:

  1. alahai sedap pulak tngok ayam yg chef tu potong. hehe

    ReplyDelete