Jerawat Hilang dengan Sendayu Tinggi Acne Set

Thursday, January 05, 2017



Assalammualaikum.

Jerawat Hilang dengan Sendayu Tinggi Acne Set

hehe nak buat iklan dekat sini , sudi-sudi lah membaca yaa. Nak share Product Anti Jerawat Sendayu Tinggi yang tengah panas sekarang. Actually di kalangan pengguna Sendayu Tinggi lah, disebabkan pengalaman Mellya bertemu dengan pengguna tegar product ni (4 tahun dia pakai) bayangkan lah.. So Mellya nak kongsi Set Jerawat Sendayu Tinggi nih.

Jerawat Hilang dengan Sendayu Tinggi Acne Set


Acne Bar Soap sabun untuk rawat kulit jerawat dan elak kulit berminyak. Memang berkesan. 

Scar toner memudarkan parut jerawat. Seriously ramai dah cuba. Tak pakai complete set pakai toner je pun dah berkesan ! Acne Balm ni dah lama ya dinantikan, sebab cepat sangat habis. Ada customer Mellya beli 4 , katanya sebab acne balm paling terbaik dekat set ni. Memang best sebab dia macam concealer dalam masa yang sama merawat jerawat. Jerawat cepat kecut harini tumbuh sapu acne balm, InsyaAllah esok dah kecut. Jadi Mellya pun nak try satu, Insya Allah next week Mellya review acne balm ni ya 😆

Jerawat Hilang dengan Sendayu Tinggi Acne Set

Latest product, Harini baru launch Face Mist , X-Ne facial spray sesuai untuk kulit sensitif and berjerawat. Pakai sebelum dan selepas makeup untuk merawat kulit dan mengurangkan kulit berminyak. Makeup pun tahan lama.Wajib try.

Jerawat Hilang dengan Sendayu Tinggi Acne Set

Luaran dah jaga, dalaman pun penting. Clear tablet. Selain bantu elak jerawat, ia juga membantu mengecutkan, mengecilkan pori, mengurangkan minyak, menghalus dan mencerahkan kulit sebab ia mengandungi collagen dan Vitamin C.

Acne Cream launched February 2017. Fungsi dia sangat menarik. Ia membantu mengawal rembesan sebum penyebab jeraway selain menghalang pembentukan parut jerawat. Kemerahan pun dah tak ada. 

So, macam mana ? berminat nak cuba ? Boleh usyar instagram Ravishing Obsession atau whatsapp 0189830500 Mellya terus untuk consultation. Mellya akan cerita lebih detail pasal product ni . Boleh beli dengan harga member Sendayu Tinggi.

Jemput follow insta saya yaa 😙 InsyaAllah Mellya review product ni akan datang. Tengah tunggu Scar Toner restock. Mellya buat sale besar-besaran .


You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. Berkesan sis, Saya pun baru cuba acne balm dia 😍 tapi majoriti cakap acne balm, toner dia bagus. Face Mist baru launched harini tak boleh nak review lagi hehe ❤

      Delete
  2. sendayu tinggi cik renex pakai gel eyeliner dia je. yg lain x pernah try lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti try la makeup dia yang lain pulak hehe lagi satu supplement paling hot dia, d'folia capsule.

      Delete
    2. Mascara & doll skin ST mmg the best, hihi... Set jerawat ni nanti boleh cubalah, mnyakitkan hati juga muka ni haritu dh clean tetiba dtg balik.

      Delete
  3. tak de jerawat, so tak pakai produck untuk jerawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung nya sis huhu saya time nak dekat period tuu maila jerawat seketul dua ketul.

      Delete
  4. pernah guna ST mase tu day cream tak silap best sangat , skrg pun packaging ST pun dah lain...

    ReplyDelete
  5. Sy ade la jerawat seketul dua.. Hee... Sis, kalau untuk parut and dark circle ade?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada dear kalau stakat parut je, toner boleh, whitening soap pun okay.. Tapi kalau nak yg jenis sapu , soothing gel dia memang bagus. Dark circle pun boleh hilang kalau pakai soothing gel ni 😆

      Delete
  6. dulu pernah pakao sekejap ST ni..mmg bagus

    ReplyDelete