Wednesday, 4 January 2017

Baju dari Zalora dah Sampai


Assalammualaikum.
Baju dari Zalora dah Sampai , Zalora Malaysia

Actually dah lama tak shopping dekat Zalora. And dah lama juga item ni sampai hihihi biasalah malas nak post... Asyik postpone je memanjang. Disebabkan Mellya tak ada masa nak usyar barang dalam Zalora tu, Mellya pun bagilah voucher tu dekat adik Mellya. Kalau Mellya yang shopping mesti banyak dah beli. Pantang buka Zalora, ada ja berkenan.

Baju dari Zalora dah Sampai , Zalora Malaysia

So inilah baju yang cute tu , Cantik kan ?? Hanya RM 50 include postage. Harga-harga barangan or outfit dekat Zalora memang murah-murah belaka. Just kena pandai survey mana yang berpatutan. Diorang hantar pakai Ninja Van. Comel gila van ni for real.

Kenapa kena shopping di Zalora?

  • Excellent service
  • Fast delivery to your door steps
  • Easy payment methods
  • Affordable price
  • Lots of choices

Baju dari Zalora dah Sampai , Zalora Malaysia

Hari dinantikan tiba, ingat boleh tengoklah Ninja Van yang reality. hahaha tiba-tiba yang datang hanyalah sebuah Myvi. Even though yang dinantikan tak kunjung tiba, yang Myvi ni pun okay, sangat friendly. Tip top service dia, perempuan yang datang hantar so Mellya yang tengah "mak jemah" tak dela rasa awkward sangat. haha Apa-apa pun terbaik. Cepat, Service okay and Thanks Zalora for giving me a voucher. Bagilah lagi kalau sudi 😅😅

8 comments:

  1. wah cantiknya gaun tu :)

    haah betul la nampak comel pulak ninja van :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? heheh tu dekat Singapore. Malaysia tak de lagi kot :)

      Delete
  2. comel ninja van tu, mcm bntk kasut XD

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaaaa :) Van pun comel.. hihi

    ReplyDelete
  4. wow bestnya membeli di zalora. sama lah dah pernah membeli di zalora

    ReplyDelete
  5. cantiknya baju tu

    btw masa mula mula dapat email " your parcel deliver by ninja" I macam nak tergelak -,-'' ahhahahaah comel je nama pun comel

    ReplyDelete
  6. first time taw sal ninja van ni. hee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...