Featured Post

Assalammualaikum. Tengah mencari peeling off mask yang best and murah? Facial mask sekeping paling murah RM 7 setiap satu, apa k...

Continue reading

Saturday, 15 April 2017

Done Blog Editing Aku Seorang Perantau



Assalammualaikum. 


Dekat-dekat nak konvokesyen ni entahla busy dengan apa. Mungkin nervous sampai tak boleh buat kerja agaknya. haha By the way tujuan sebenar post ni Mellya nak share hasil edit terbaru and buat announcement sikit.

Lama tak edit simple template. So kalini Mellya share hasil editing Simple Template. First time dapat customer lelaki. Harap tuan punya blog terimalah hasil editing ni. Jemput singgah melawat blogger baru Iffat Izzat. For full view singgah blog beliau. Macam-macam info korang boleh dapat especially untuk Kpop fans hehehe 

Done Blog Editing Aku Seorang Perantau

Tema warna biru nih sebab nak bagi nampak macam kelakian sikit. Biasalah, selalu design untuk perempuan je. haha Susah jugak la nak kena polish bakat bagi universal sikit design blog. Asyik pink je kan. Thanks percaya Mellya and bagi chance polish skill sikit. hihihi

Beza Simple Template dengan Responsive Template yang Mellya tawarkan ialah simple template ialah custom made. Mellya edit A to Z , dari segi rekabentuk dan juga SEO. Kalau responsive pula, responsive template sudah sedia ada, cuma diberi warna dan sedikit touch up depends on customer, nak header, warna blog macam mana. Sebab tu lah, simple template lebih mahal, tapi kalau nak tahu perkhidmatan Mellya ni dikira murah la juga, cuma RM 20. haha  so kalau korang rasa berminat, bolehlah contact Mellya.

Untuk pengetahuan korang yang selalu mengikuti perkembangan semasa editing Mellya, bolehlah terjah blog baru Mellya iaitu "My Portfolio" di alamat ini >>> http://editingmypassion.blogspot.my/ Dah mula pindahkan satu demi satu hasil editing, sebab susah nak goda Adsense kalau banyak article pendek and bergambar sahaja. Doakan impian goda Adsense tercapai lah ye. hahaha

Tempahan masih dibuka, tapi kena sabar sikit ya. Tak boleh edit sepantas dulu haha 

Previous Post
Next Post

About Author

15 comments:

  1. Nice ...
    Sesuai utk blog org lelaki ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke sis ? 😄 ada setengah lelaki suka simple, ada juga yang suka colour2 ni.

      Delete
  2. First customer lelaki ke Mellya? Cayalahhhh,,kipidap the good work. Tak pernah tak suka kerja Mellya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah haha tak beranila amik lelaki. Ni pun ntah kenapa terberani try edit. Nasib baik Izzat ni tak cerewet hihi 😂😂

      Delete
  3. Akak memang terbaik la Good Job!Thanks

    ReplyDelete
  4. cantik sangat...mmg Mellya hebat bab mengedit ni...keep it up girl

    ReplyDelete
  5. Cantik... hai mellya! Lama tak lawat sini. Hehe

    ReplyDelete
  6. cantik cantik! header cantik hikhik

    ReplyDelete
  7. Hasil kerja mellya semua cun2 belaka. Tak pernah mengecewakan. Good job Mellya 👍

    ReplyDelete
  8. NICE....bytheway macam nak tengok blognya,,apa url nya tu

    ReplyDelete